Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 172-178 |
Number of pages | 7 |
Journal | Ernährungs-Umschau |
Volume | 49 |
Issue number | 5 |
Publication status | Published - 2002 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
In: Ernährungs-Umschau, Vol. 49, No. 5, 2002, p. 172-178.
Research output: Contribution to journal › Article › Research
}
TY - JOUR
T1 - Wirkstoffe funktioneller Lebensmittel in der Prävention der Arteriosklerose, Teil 1: Physiologische Grundlagen der Wirkung von Omega-3-Fettsäuren
AU - Hahn, Andreas
AU - Ströhle, A.
AU - Schmitt, B.
AU - Watkinson, B.
PY - 2002
Y1 - 2002
M3 - Artikel
VL - 49
SP - 172
EP - 178
JO - Ernährungs-Umschau
JF - Ernährungs-Umschau
SN - 0174-0008
IS - 5
ER -