Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 52-53 |
Number of pages | 2 |
Journal | Lebensmitteltechnik |
Volume | 36 |
Issue number | 5 |
Publication status | Published - 2004 |
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In: Lebensmitteltechnik, Vol. 36, No. 5, 2004, p. 52-53.
Research output: Contribution to journal › Article › Research
}
TY - JOUR
T1 - Weniger Acrylamid - Wasserabdampfung als Schlüsselvorgang für Acrylamidbildung beim Frittieren
AU - Sell, M.
AU - Franke, Knut
AU - Kießling, Martina
AU - Richter, H.
AU - Reimerdes, Ernst H.
PY - 2004
Y1 - 2004
KW - Acrylamid
KW - Frittieren
M3 - Artikel
VL - 36
SP - 52
EP - 53
JO - Lebensmitteltechnik
JF - Lebensmitteltechnik
SN - 0047-4290
IS - 5
ER -