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Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 54-55 |
Journal | Lebensmitteltechnik |
Volume | 10 |
Publication status | Published - 1994 |
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Trends in der Aromaforschung - Analytik eröffnet neue Möglichkeiten. / Krings, Ulrich; Berger, Ralf Günter.
In: Lebensmitteltechnik, Vol. 10, 1994, p. 54-55.
In: Lebensmitteltechnik, Vol. 10, 1994, p. 54-55.
Research output: Contribution to journal › Article › Research
Krings, U & Berger, RG 1994, 'Trends in der Aromaforschung - Analytik eröffnet neue Möglichkeiten', Lebensmitteltechnik, vol. 10, pp. 54-55.
Krings, U., & Berger, R. G. (1994). Trends in der Aromaforschung - Analytik eröffnet neue Möglichkeiten. Lebensmitteltechnik, 10, 54-55.
Krings U, Berger RG. Trends in der Aromaforschung - Analytik eröffnet neue Möglichkeiten. Lebensmitteltechnik. 1994;10:54-55.
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TY - JOUR
T1 - Trends in der Aromaforschung - Analytik eröffnet neue Möglichkeiten
AU - Krings, Ulrich
AU - Berger, Ralf Günter
PY - 1994
Y1 - 1994
M3 - Artikel
VL - 10
SP - 54
EP - 55
JO - Lebensmitteltechnik
JF - Lebensmitteltechnik
ER -