Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 55-60 |
Number of pages | 6 |
Journal | Lebensmittel- und Verpackungstechnik |
Volume | 45 |
Issue number | I |
Publication status | Published - 2000 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
In: Lebensmittel- und Verpackungstechnik, Vol. 45, No. I, 2000, p. 55-60.
Research output: Contribution to journal › Article › Research
}
TY - JOUR
T1 - Temperaturverläufe beim Gefrieren und Auftauen von Eiprodukten, gemessen und berechnet
AU - Franke, Knut
AU - Kießling, Martina
PY - 2000
Y1 - 2000
KW - Modellierung
KW - Gefrieren
KW - Eiprodukte
M3 - Artikel
VL - 45
SP - 55
EP - 60
JO - Lebensmittel- und Verpackungstechnik
JF - Lebensmittel- und Verpackungstechnik
IS - I
ER -