Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 34-37 |
Number of pages | 4 |
Journal | Süsswaren |
Volume | 38 |
Issue number | 12 |
Publication status | Published - 1994 |
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In: Süsswaren, Vol. 38, No. 12, 1994, p. 34-37.
Research output: Contribution to journal › Article › Transfer
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TY - JOUR
T1 - Temperaturverlauf beim Abkühlen und Erstarren von Schokoladenerzeugnissen - Messen oder Berechnen? Teil II
AU - Franke, Knut
AU - Tscheuschner, Horst-Dieter
AU - Tralles, I.
AU - Hausmann, Andrea
AU - Linke, Lothar
PY - 1994
Y1 - 1994
KW - Schokolade
KW - Modellierung
KW - Kristallisation
M3 - Artikel
VL - 38
SP - 34
EP - 37
JO - Süsswaren
JF - Süsswaren
SN - 0039-4653
IS - 12
ER -