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Süßstoffe – ein Risikofaktor für Typ-2-Diabetes?

Research output: Contribution to journalArticleResearch

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Translated title of the contributionSweeteners - a risk factor for type 2 diabetes?
Original languageGerman
Pages (from-to)82-85
Number of pages4
JournalMedizinische Monatsschrift fur Pharmazeuten
Volume38
Issue number3
Publication statusPublished - 1 Mar 2015

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Süßstoffe – ein Risikofaktor für Typ-2-Diabetes? / Ströhle, A.
In: Medizinische Monatsschrift fur Pharmazeuten, Vol. 38, No. 3, 01.03.2015, p. 82-85.

Research output: Contribution to journalArticleResearch

Ströhle, A 2015, 'Süßstoffe – ein Risikofaktor für Typ-2-Diabetes?', Medizinische Monatsschrift fur Pharmazeuten, vol. 38, no. 3, pp. 82-85.
Ströhle, A. (2015). Süßstoffe – ein Risikofaktor für Typ-2-Diabetes? Medizinische Monatsschrift fur Pharmazeuten, 38(3), 82-85.
Ströhle A. Süßstoffe – ein Risikofaktor für Typ-2-Diabetes? Medizinische Monatsschrift fur Pharmazeuten. 2015 Mar 1;38(3):82-85.
Ströhle, A. / Süßstoffe – ein Risikofaktor für Typ-2-Diabetes?. In: Medizinische Monatsschrift fur Pharmazeuten. 2015 ; Vol. 38, No. 3. pp. 82-85.
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TY - JOUR

T1 - Süßstoffe – ein Risikofaktor für Typ-2-Diabetes?

AU - Ströhle, A.

N1 - Copyright: Copyright 2018 Elsevier B.V., All rights reserved.

PY - 2015/3/1

Y1 - 2015/3/1

UR - http://www.scopus.com/inward/record.url?scp=84924143961&partnerID=8YFLogxK

M3 - Artikel

VL - 38

SP - 82

EP - 85

JO - Medizinische Monatsschrift fur Pharmazeuten

JF - Medizinische Monatsschrift fur Pharmazeuten

SN - 0342-9601

IS - 3

ER -