Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 16-22 |
Number of pages | 7 |
Journal | Zucker- und Süßwarenwirtschaft |
Volume | 54 |
Issue number | 7-8 |
Publication status | Published - 2001 |
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In: Zucker- und Süßwarenwirtschaft, Vol. 54, No. 7-8, 2001, p. 16-22.
Research output: Contribution to journal › Article › Research
}
TY - JOUR
T1 - Strukturbildungsprozesse bei der Schokoladenmassenherstellung - Kritisch: die Feststoffkomponente Zucker
AU - Franke, Knut
AU - Heinzelmann, Katrin
AU - Tscheuschner, Horst-Dieter
PY - 2001
Y1 - 2001
KW - Schokoladenmasse
KW - Rheologie
KW - Zerkleinerung
KW - Zucker
KW - Feuchte
M3 - Artikel
VL - 54
SP - 16
EP - 22
JO - Zucker- und Süßwarenwirtschaft
JF - Zucker- und Süßwarenwirtschaft
IS - 7-8
ER -