Sperrschichten in Gebäcken, Teil 2

Research output: Contribution to journalArticleTransfer

View graph of relations

Details

Original languageGerman
Pages (from-to)60-64
Number of pages5
JournalBrot und Backwaren
Volume62
Issue number5
Publication statusPublished - 2014

Cite this

Sperrschichten in Gebäcken, Teil 2. / Franke, K.; Bindrich, U.
In: Brot und Backwaren, Vol. 62, No. 5, 2014, p. 60-64.

Research output: Contribution to journalArticleTransfer

Franke, K & Bindrich, U 2014, 'Sperrschichten in Gebäcken, Teil 2', Brot und Backwaren, vol. 62, no. 5, pp. 60-64.
Franke, K., & Bindrich, U. (2014). Sperrschichten in Gebäcken, Teil 2. Brot und Backwaren, 62(5), 60-64.
Franke K, Bindrich U. Sperrschichten in Gebäcken, Teil 2. Brot und Backwaren. 2014;62(5):60-64.
Franke, K. ; Bindrich, U. / Sperrschichten in Gebäcken, Teil 2. In: Brot und Backwaren. 2014 ; Vol. 62, No. 5. pp. 60-64.
Download
@article{21fcee3fa7274d5caada89c8ee1b0906,
title = "Sperrschichten in Geb{\"a}cken, Teil 2",
keywords = "Fette, Feuchte, Stoff{\"u}bergang, Emulgator, Kristallisation, Struktur",
author = "K. Franke and U. Bindrich",
year = "2014",
language = "Deutsch",
volume = "62",
pages = "60--64",
number = "5",

}

Download

TY - JOUR

T1 - Sperrschichten in Gebäcken, Teil 2

AU - Franke, K.

AU - Bindrich, U.

PY - 2014

Y1 - 2014

KW - Fette

KW - Feuchte

KW - Stoffübergang

KW - Emulgator

KW - Kristallisation

KW - Struktur

M3 - Artikel

VL - 62

SP - 60

EP - 64

JO - Brot und Backwaren

JF - Brot und Backwaren

SN - 0172-8180

IS - 5

ER -

By the same author(s)