Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 40-45 |
Number of pages | 6 |
Journal | Brot und Backwaren |
Volume | 62 |
Issue number | 4 |
Publication status | Published - 2014 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
In: Brot und Backwaren, Vol. 62, No. 4, 2014, p. 40-45.
Research output: Contribution to journal › Article › Transfer
}
TY - JOUR
T1 - Sperrschichten in Gebäcken
AU - Franke, K.
AU - Bindrich, Ute
PY - 2014
Y1 - 2014
KW - Kristallisation
KW - Fette
KW - Feuchte
KW - Stoffübergang
M3 - Artikel
VL - 62
SP - 40
EP - 45
JO - Brot und Backwaren
JF - Brot und Backwaren
SN - 0172-8180
IS - 4
ER -