Serie: Die Ernährungsphysiologische Bedeutung der Mineralstoffe

Research output: Contribution to journalArticleResearchpeer review

View graph of relations

Details

Translated title of the contributionSeries: The nutritional-physiological importance of minerals and iron
Original languageGerman
Pages (from-to)111-120
Number of pages10
JournalDeutsche Lebensmittel-Rundschau
Volume105
Issue number2
Publication statusPublished - Feb 2009

ASJC Scopus subject areas

Cite this

Serie: Die Ernährungsphysiologische Bedeutung der Mineralstoffe. / Schuchardt, Jan Philipp; Hahn, Andreas.
In: Deutsche Lebensmittel-Rundschau, Vol. 105, No. 2, 02.2009, p. 111-120.

Research output: Contribution to journalArticleResearchpeer review

Download
@article{93a699a4182149929ce13b78bd581d1b,
title = "Serie: Die Ern{\"a}hrungsphysiologische Bedeutung der Mineralstoffe",
author = "Schuchardt, {Jan Philipp} and Andreas Hahn",
year = "2009",
month = feb,
language = "Deutsch",
volume = "105",
pages = "111--120",
journal = "Deutsche Lebensmittel-Rundschau",
issn = "0012-0413",
publisher = "Wissenschaftliche Verlagsgesellschaft Stuttgart",
number = "2",

}

Download

TY - JOUR

T1 - Serie

T2 - Die Ernährungsphysiologische Bedeutung der Mineralstoffe

AU - Schuchardt, Jan Philipp

AU - Hahn, Andreas

PY - 2009/2

Y1 - 2009/2

UR - http://www.scopus.com/inward/record.url?scp=62149101031&partnerID=8YFLogxK

M3 - Artikel

AN - SCOPUS:62149101031

VL - 105

SP - 111

EP - 120

JO - Deutsche Lebensmittel-Rundschau

JF - Deutsche Lebensmittel-Rundschau

SN - 0012-0413

IS - 2

ER -

By the same author(s)