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Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 15 |
Number of pages | 1 |
Journal | Lebensmittelchemie |
Volume | 57 |
Publication status | Published - 2003 |
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Sensorgestützte Biokonversion zur Gewinnung natürlicher Aromastoffe. / Schäfer, S.; Kaspera, Rüdiger; Krings, Ulrich et al.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 57, 2003, p. 15.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 57, 2003, p. 15.
Research output: Contribution to journal › Article › Research
Schäfer, S, Kaspera, R, Krings, U, Schrader, J, Sell, D & Berger, RG 2003, 'Sensorgestützte Biokonversion zur Gewinnung natürlicher Aromastoffe', Lebensmittelchemie, vol. 57, pp. 15.
Schäfer, S., Kaspera, R., Krings, U., Schrader, J., Sell, D., & Berger, R. G. (2003). Sensorgestützte Biokonversion zur Gewinnung natürlicher Aromastoffe. Lebensmittelchemie, 57, 15.
Schäfer S, Kaspera R, Krings U, Schrader J, Sell D, Berger RG. Sensorgestützte Biokonversion zur Gewinnung natürlicher Aromastoffe. Lebensmittelchemie. 2003;57:15.
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TY - JOUR
T1 - Sensorgestützte Biokonversion zur Gewinnung natürlicher Aromastoffe
AU - Schäfer, S.
AU - Kaspera, Rüdiger
AU - Krings, Ulrich
AU - Schrader, Julian
AU - Sell, Dieter
AU - Berger, Ralf Günter
PY - 2003
Y1 - 2003
M3 - Artikel
VL - 57
SP - 15
JO - Lebensmittelchemie
JF - Lebensmittelchemie
ER -