Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 268-274 |
Number of pages | 7 |
Journal | Ernährung im Fokus |
Volume | 15 |
Issue number | 9-10 |
Publication status | Published - 2015 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
In: Ernährung im Fokus, Vol. 15, No. 9-10, 2015, p. 268-274.
Research output: Contribution to journal › Article › Research
}
TY - JOUR
T1 - Rotes Fleisch – vom wertvollen Nährstofflieferanten zum kanzerogenen Agens?
AU - Ströhle, A.
AU - Wolters, Maike
AU - Hahn, A.
PY - 2015
Y1 - 2015
M3 - Artikel
VL - 15
SP - 268
EP - 274
JO - Ernährung im Fokus
JF - Ernährung im Fokus
SN - 1617-4518
IS - 9-10
ER -