Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 210/211 |
Journal | Zucker- und Süßwarenwirtschaft |
Volume | 49 |
Issue number | 4 |
Publication status | Published - 1996 |
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In: Zucker- und Süßwarenwirtschaft, Vol. 49, No. 4, 1996, p. 210/211.
Research output: Contribution to journal › Article › Transfer
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TY - JOUR
T1 - Richtiges Kühlen sichert die Qualität von Schokoladenüberzügen
AU - Tscheuschner, Horst-Dieter
AU - Lailach, S.
AU - Franke, Knut
AU - Hilker, E.
PY - 1996
Y1 - 1996
KW - Schokoladenmasse
KW - Kühlung
KW - Kristallisation
M3 - Artikel
VL - 49
SP - 210/211
JO - Zucker- und Süßwarenwirtschaft
JF - Zucker- und Süßwarenwirtschaft
IS - 4
ER -