Qualitativer Nachweis von Fremdstoffen in Speisesalzen

Research output: Contribution to journalArticleTransfer

Authors

Research Organisations

View graph of relations

Details

Original languageGerman
Pages (from-to)BH3-4
Number of pages1
JournalNaturwissenschaften im Unterricht - Chemie
Issue number184
Publication statusPublished - 19 Jul 2021

Cite this

Qualitativer Nachweis von Fremdstoffen in Speisesalzen. / Wucherpfennig, Juliana; Sieve, Bernhard F; Struckmeier, Sabine.
In: Naturwissenschaften im Unterricht - Chemie, No. 184, 19.07.2021, p. BH3-4.

Research output: Contribution to journalArticleTransfer

Wucherpfennig, J, Sieve, BF & Struckmeier, S 2021, 'Qualitativer Nachweis von Fremdstoffen in Speisesalzen', Naturwissenschaften im Unterricht - Chemie, no. 184, pp. BH3-4. <https://elibrary.utb.de/doi/10.5555/uc-184-2021_10>
Wucherpfennig, J., Sieve, B. F., & Struckmeier, S. (2021). Qualitativer Nachweis von Fremdstoffen in Speisesalzen. Naturwissenschaften im Unterricht - Chemie, (184), BH3-4. https://elibrary.utb.de/doi/10.5555/uc-184-2021_10
Wucherpfennig J, Sieve BF, Struckmeier S. Qualitativer Nachweis von Fremdstoffen in Speisesalzen. Naturwissenschaften im Unterricht - Chemie. 2021 Jul 19;(184):BH3-4.
Wucherpfennig, Juliana ; Sieve, Bernhard F ; Struckmeier, Sabine. / Qualitativer Nachweis von Fremdstoffen in Speisesalzen. In: Naturwissenschaften im Unterricht - Chemie. 2021 ; No. 184. pp. BH3-4.
Download
@article{005c68a86a254ccbba5de8b94c3c3bc4,
title = "Qualitativer Nachweis von Fremdstoffen in Speisesalzen",
author = "Juliana Wucherpfennig and Sieve, {Bernhard F} and Sabine Struckmeier",
year = "2021",
month = jul,
day = "19",
language = "Deutsch",
pages = "BH3--4",
number = "184",

}

Download

TY - JOUR

T1 - Qualitativer Nachweis von Fremdstoffen in Speisesalzen

AU - Wucherpfennig, Juliana

AU - Sieve, Bernhard F

AU - Struckmeier, Sabine

PY - 2021/7/19

Y1 - 2021/7/19

M3 - Artikel

SP - BH3-4

JO - Naturwissenschaften im Unterricht - Chemie

JF - Naturwissenschaften im Unterricht - Chemie

SN - 0946-2139

IS - 184

ER -

By the same author(s)