Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 30-35 |
Number of pages | 6 |
Journal | Obst-, Gemüse- und Kartoffelverarbeitung |
Volume | 90 |
Issue number | 4 |
Publication status | Published - 2006 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
In: Obst-, Gemüse- und Kartoffelverarbeitung, Vol. 90, No. 4, 2006, p. 30-35.
Research output: Contribution to journal › Article › Transfer
}
TY - JOUR
T1 - Qualitativ hochwertige Pommes frites mit reduziertem Acrylamidgehalt
AU - Franke, Knut
AU - Reimerdes, Ernst H.
PY - 2006
Y1 - 2006
KW - Acrylamid
KW - Kartoffeln
KW - Obst und Gemüse
KW - Frittieren
M3 - Artikel
VL - 90
SP - 30
EP - 35
JO - Obst-, Gemüse- und Kartoffelverarbeitung
JF - Obst-, Gemüse- und Kartoffelverarbeitung
IS - 4
ER -