Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 7 |
Journal | Lebensmittelchemie |
Volume | 64 |
Issue number | 1 |
Publication status | Published - 2 Feb 2010 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
Pilzperoxidasen: effiziente Werkzeuge für die Lebensmittelbiotechnologie. / Szweda, R.T.; Berger, Ralf Günter; Zorn, Holger.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 64, No. 1, 02.02.2010, p. 7.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 64, No. 1, 02.02.2010, p. 7.
Research output: Contribution to journal › Meeting Abstract › Research
Szweda, RT, Berger, RG & Zorn, H 2010, 'Pilzperoxidasen: effiziente Werkzeuge für die Lebensmittelbiotechnologie', Lebensmittelchemie, vol. 64, no. 1, pp. 7. https://doi.org/10.1002/lemi.201090005
Szweda, R. T., Berger, R. G., & Zorn, H. (2010). Pilzperoxidasen: effiziente Werkzeuge für die Lebensmittelbiotechnologie. Lebensmittelchemie, 64(1), 7. https://doi.org/10.1002/lemi.201090005
Szweda RT, Berger RG, Zorn H. Pilzperoxidasen: effiziente Werkzeuge für die Lebensmittelbiotechnologie. Lebensmittelchemie. 2010 Feb 2;64(1):7. doi: 10.1002/lemi.201090005
Download
@article{721654bdb9e24a8098fe8cb91edfe07b,
title = "Pilzperoxidasen: effiziente Werkzeuge f{\"u}r die Lebensmittelbiotechnologie",
author = "R.T. Szweda and Berger, {Ralf G{\"u}nter} and Holger Zorn",
year = "2010",
month = feb,
day = "2",
doi = "10.1002/lemi.201090005",
language = "Deutsch",
volume = "64",
pages = "7",
number = "1",
}
Download
TY - JOUR
T1 - Pilzperoxidasen
T2 - effiziente Werkzeuge für die Lebensmittelbiotechnologie
AU - Szweda, R.T.
AU - Berger, Ralf Günter
AU - Zorn, Holger
PY - 2010/2/2
Y1 - 2010/2/2
U2 - 10.1002/lemi.201090005
DO - 10.1002/lemi.201090005
M3 - Meeting Abstract
VL - 64
SP - 7
JO - Lebensmittelchemie
JF - Lebensmittelchemie
IS - 1
ER -