Pilzperoxidasen: effiziente Werkzeuge für die Lebensmittelbiotechnologie

Research output: Contribution to journalMeeting AbstractResearch

Authors

  • R.T. Szweda
  • Ralf Günter Berger
  • Holger Zorn

Research Organisations

External Research Organisations

  • Justus Liebig University Giessen
View graph of relations

Details

Original languageGerman
Pages (from-to)7
JournalLebensmittelchemie
Volume64
Issue number1
Publication statusPublished - 2 Feb 2010

Cite this

Pilzperoxidasen: effiziente Werkzeuge für die Lebensmittelbiotechnologie. / Szweda, R.T.; Berger, Ralf Günter; Zorn, Holger.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 64, No. 1, 02.02.2010, p. 7.

Research output: Contribution to journalMeeting AbstractResearch

Szweda, RT, Berger, RG & Zorn, H 2010, 'Pilzperoxidasen: effiziente Werkzeuge für die Lebensmittelbiotechnologie', Lebensmittelchemie, vol. 64, no. 1, pp. 7. https://doi.org/10.1002/lemi.201090005
Szweda, R. T., Berger, R. G., & Zorn, H. (2010). Pilzperoxidasen: effiziente Werkzeuge für die Lebensmittelbiotechnologie. Lebensmittelchemie, 64(1), 7. https://doi.org/10.1002/lemi.201090005
Szweda RT, Berger RG, Zorn H. Pilzperoxidasen: effiziente Werkzeuge für die Lebensmittelbiotechnologie. Lebensmittelchemie. 2010 Feb 2;64(1):7. doi: 10.1002/lemi.201090005
Szweda, R.T. ; Berger, Ralf Günter ; Zorn, Holger. / Pilzperoxidasen : effiziente Werkzeuge für die Lebensmittelbiotechnologie. In: Lebensmittelchemie. 2010 ; Vol. 64, No. 1. pp. 7.
Download
@article{721654bdb9e24a8098fe8cb91edfe07b,
title = "Pilzperoxidasen: effiziente Werkzeuge f{\"u}r die Lebensmittelbiotechnologie",
author = "R.T. Szweda and Berger, {Ralf G{\"u}nter} and Holger Zorn",
year = "2010",
month = feb,
day = "2",
doi = "10.1002/lemi.201090005",
language = "Deutsch",
volume = "64",
pages = "7",
number = "1",

}

Download

TY - JOUR

T1 - Pilzperoxidasen

T2 - effiziente Werkzeuge für die Lebensmittelbiotechnologie

AU - Szweda, R.T.

AU - Berger, Ralf Günter

AU - Zorn, Holger

PY - 2010/2/2

Y1 - 2010/2/2

U2 - 10.1002/lemi.201090005

DO - 10.1002/lemi.201090005

M3 - Meeting Abstract

VL - 64

SP - 7

JO - Lebensmittelchemie

JF - Lebensmittelchemie

IS - 1

ER -