Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 9-11 |
Number of pages | 3 |
Journal | Süsswaren |
Volume | 51 |
Issue number | 7-8 |
Publication status | Published - 2006 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
In: Süsswaren, Vol. 51, No. 7-8, 2006, p. 9-11.
Research output: Contribution to journal › Article › Research
}
TY - JOUR
T1 - Optimierung der Eigenschaften von Sprühmilchpulvern für die Anwendung in Schokolade, Teil II
AU - Franke, Knut
AU - Heinzelmann, Katrin
PY - 2006
Y1 - 2006
KW - Schokolade
KW - Schokoladenmasse
KW - Rheologie
KW - Milchpulver
KW - Milchschokolade
KW - amorpher Zucker
KW - Extruder
M3 - Artikel
VL - 51
SP - 9
EP - 11
JO - Süsswaren
JF - Süsswaren
SN - 0039-4653
IS - 7-8
ER -