Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 19-22 |
Number of pages | 4 |
Journal | Süsswaren |
Volume | 51 |
Issue number | 6 |
Publication status | Published - 2006 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
In: Süsswaren, Vol. 51, No. 6, 2006, p. 19-22.
Research output: Contribution to journal › Article › Research
}
TY - JOUR
T1 - Optimierung der Eigenschaften von Sprühmilchpulvern für die Anwendung in Schokolade
AU - Franke, Knut
AU - Heinzelmann, Katrin
PY - 2006
Y1 - 2006
KW - Schokoladenmasse
KW - Milchpulver
KW - Extruder
KW - Lactose
KW - amorpher Zucker
M3 - Artikel
VL - 51
SP - 19
EP - 22
JO - Süsswaren
JF - Süsswaren
SN - 0039-4653
IS - 6
ER -