Details
Original language | German |
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Publication status | Published - 2001 |
Event | GVC-Fachausschuss "Lebensmittelverfahrenstechnik" 2001 - Karlsruhe, Germany Duration: 7 Mar 2001 → 8 Mar 2001 |
Workshop
Workshop | GVC-Fachausschuss "Lebensmittelverfahrenstechnik" 2001 |
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Country/Territory | Germany |
City | Karlsruhe |
Period | 7 Mar 2001 → 8 Mar 2001 |
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2001. Paper presented at GVC-Fachausschuss "Lebensmittelverfahrenstechnik" 2001, Karlsruhe, Germany.
Research output: Contribution to conference › Paper › Research › peer review
}
TY - CONF
T1 - Numerische Modellierung von Gefrier- und Auftauvorgängen in wässrigen Lebensmitteln auf der Basis einer modifizierten fiktiven Wärmeflussmethode
AU - Franke, Knut
PY - 2001
Y1 - 2001
KW - Modellierung
KW - Gefrieren
KW - Eiprodukte
M3 - Paper
T2 - GVC-Fachausschuss "Lebensmittelverfahrenstechnik" 2001
Y2 - 7 March 2001 through 8 March 2001
ER -