Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 136 |
Number of pages | 1 |
Journal | Lebensmittelchemie |
Volume | 61 |
Publication status | Published - 2007 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
Neuartige Peroxidasen aus Marasmius scorodonius. / Zelena, Katerina; Scheibner, Manuela; Hülsdau, Bärbel et al.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 61, 2007, p. 136.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 61, 2007, p. 136.
Research output: Contribution to journal › Article › Research
Zelena, K, Scheibner, M, Hülsdau, B, Nimtz, M, Berger, RG & Zorn, H 2007, 'Neuartige Peroxidasen aus Marasmius scorodonius', Lebensmittelchemie, vol. 61, pp. 136.
Zelena, K., Scheibner, M., Hülsdau, B., Nimtz, M., Berger, R. G., & Zorn, H. (2007). Neuartige Peroxidasen aus Marasmius scorodonius. Lebensmittelchemie, 61, 136.
Zelena K, Scheibner M, Hülsdau B, Nimtz M, Berger RG, Zorn H. Neuartige Peroxidasen aus Marasmius scorodonius. Lebensmittelchemie. 2007;61:136.
Download
@article{02587d779e6244cd89643a73b153c49a,
title = "Neuartige Peroxidasen aus Marasmius scorodonius",
author = "Katerina Zelena and Manuela Scheibner and B{\"a}rbel H{\"u}lsdau and Manfred Nimtz and Berger, {Ralf G{\"u}nter} and Holger Zorn",
year = "2007",
language = "Deutsch",
volume = "61",
pages = "136",
}
Download
TY - JOUR
T1 - Neuartige Peroxidasen aus Marasmius scorodonius
AU - Zelena, Katerina
AU - Scheibner, Manuela
AU - Hülsdau, Bärbel
AU - Nimtz, Manfred
AU - Berger, Ralf Günter
AU - Zorn, Holger
PY - 2007
Y1 - 2007
M3 - Artikel
VL - 61
SP - 136
JO - Lebensmittelchemie
JF - Lebensmittelchemie
ER -