Mikrobieller Abbau der Seitenkette phenylpropanoider Precursoren zur Darstellung aromatischer Aldehyde

Research output: Contribution to journalArticleResearch

Authors

  • Ulrich Krings
  • Ralf Günter Berger

Research Organisations

View graph of relations

Details

Original languageGerman
Pages (from-to)91
Number of pages1
JournalLebensmittelchemie
Volume55
Publication statusPublished - 2001

Cite this

Mikrobieller Abbau der Seitenkette phenylpropanoider Precursoren zur Darstellung aromatischer Aldehyde. / Krings, Ulrich; Berger, Ralf Günter.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 55, 2001, p. 91.

Research output: Contribution to journalArticleResearch

Krings, U & Berger, RG 2001, 'Mikrobieller Abbau der Seitenkette phenylpropanoider Precursoren zur Darstellung aromatischer Aldehyde', Lebensmittelchemie, vol. 55, pp. 91.
Krings, Ulrich ; Berger, Ralf Günter. / Mikrobieller Abbau der Seitenkette phenylpropanoider Precursoren zur Darstellung aromatischer Aldehyde. In: Lebensmittelchemie. 2001 ; Vol. 55. pp. 91.
Download
@article{e2ddd2f394924591a6bcc382dcdd9ed3,
title = "Mikrobieller Abbau der Seitenkette phenylpropanoider Precursoren zur Darstellung aromatischer Aldehyde",
author = "Ulrich Krings and Berger, {Ralf G{\"u}nter}",
year = "2001",
language = "Deutsch",
volume = "55",
pages = "91",

}

Download

TY - JOUR

T1 - Mikrobieller Abbau der Seitenkette phenylpropanoider Precursoren zur Darstellung aromatischer Aldehyde

AU - Krings, Ulrich

AU - Berger, Ralf Günter

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Artikel

VL - 55

SP - 91

JO - Lebensmittelchemie

JF - Lebensmittelchemie

ER -