Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 61 |
Journal | Lebensmittelchemie |
Volume | 66 |
Issue number | 3 |
Publication status | Published - 5 Jun 2012 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
Lösungsmittelfreie Extraktion und Thermodesorptions-Analyse von Aromastoffen. / Schimanski, Silke; Krings, Ulrich; Berger, Ralf Günter.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 66, No. 3, 05.06.2012, p. 61.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 66, No. 3, 05.06.2012, p. 61.
Research output: Contribution to journal › Meeting Abstract › Research
Schimanski, S, Krings, U & Berger, RG 2012, 'Lösungsmittelfreie Extraktion und Thermodesorptions-Analyse von Aromastoffen', Lebensmittelchemie, vol. 66, no. 3, pp. 61. https://doi.org/10.1002/lemi.201290091
Schimanski, S., Krings, U., & Berger, R. G. (2012). Lösungsmittelfreie Extraktion und Thermodesorptions-Analyse von Aromastoffen. Lebensmittelchemie, 66(3), 61. https://doi.org/10.1002/lemi.201290091
Schimanski S, Krings U, Berger RG. Lösungsmittelfreie Extraktion und Thermodesorptions-Analyse von Aromastoffen. Lebensmittelchemie. 2012 Jun 5;66(3):61. doi: 10.1002/lemi.201290091
Download
@article{789dd970452146a1b25c4da3eb7deb15,
title = "L{\"o}sungsmittelfreie Extraktion und Thermodesorptions-Analyse von Aromastoffen",
author = "Silke Schimanski and Ulrich Krings and Berger, {Ralf G{\"u}nter}",
year = "2012",
month = jun,
day = "5",
doi = "10.1002/lemi.201290091",
language = "Deutsch",
volume = "66",
pages = "61",
number = "3",
}
Download
TY - JOUR
T1 - Lösungsmittelfreie Extraktion und Thermodesorptions-Analyse von Aromastoffen
AU - Schimanski, Silke
AU - Krings, Ulrich
AU - Berger, Ralf Günter
PY - 2012/6/5
Y1 - 2012/6/5
U2 - 10.1002/lemi.201290091
DO - 10.1002/lemi.201290091
M3 - Meeting Abstract
VL - 66
SP - 61
JO - Lebensmittelchemie
JF - Lebensmittelchemie
IS - 3
ER -