Details
Original language | German |
---|---|
Title of host publication | Lebensmittelchemie |
Editors | W. Baltes, R. Matissek |
Place of Publication | Heidelberg |
Publisher | Springer Heidelberg |
Pages | 1-27 |
Number of pages | 27 |
Edition | 7. Auflage |
ISBN (print) | 978-3-642-16539-9 |
Publication status | Published - 2011 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
Lebensmittelchemie. ed. / W. Baltes; R. Matissek. 7. Auflage. ed. Heidelberg: Springer Heidelberg, 2011. p. 1-27.
Research output: Chapter in book/report/conference proceeding › Contribution to book/anthology › Research
}
TY - CHAP
T1 - Kapitel 1: Lebensmittel und Ernährung
AU - Hahn, A.
PY - 2011
Y1 - 2011
M3 - Beitrag in Buch/Sammelwerk
SN - 978-3-642-16539-9
SP - 1
EP - 27
BT - Lebensmittelchemie
A2 - Baltes, W.
A2 - Matissek, R.
PB - Springer Heidelberg
CY - Heidelberg
ER -