Isolierung aktiver Enzyme mittels präparativer Zerschäumung

Research output: Contribution to journalArticleResearch

Authors

  • Diana Linke
  • Holger Zorn
  • Birte Gerken
  • Harun Parlar
  • Ralf Günter Berger

Research Organisations

External Research Organisations

  • Technical University of Munich (TUM)
View graph of relations

Details

Original languageGerman
Pages (from-to)16
Number of pages1
JournalLebensmittelchemie
Volume59
Publication statusPublished - 2005

Cite this

Isolierung aktiver Enzyme mittels präparativer Zerschäumung. / Linke, Diana; Zorn, Holger; Gerken, Birte et al.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 59, 2005, p. 16.

Research output: Contribution to journalArticleResearch

Linke, D, Zorn, H, Gerken, B, Parlar, H & Berger, RG 2005, 'Isolierung aktiver Enzyme mittels präparativer Zerschäumung', Lebensmittelchemie, vol. 59, pp. 16.
Linke, D., Zorn, H., Gerken, B., Parlar, H., & Berger, R. G. (2005). Isolierung aktiver Enzyme mittels präparativer Zerschäumung. Lebensmittelchemie, 59, 16.
Linke D, Zorn H, Gerken B, Parlar H, Berger RG. Isolierung aktiver Enzyme mittels präparativer Zerschäumung. Lebensmittelchemie. 2005;59:16.
Linke, Diana ; Zorn, Holger ; Gerken, Birte et al. / Isolierung aktiver Enzyme mittels präparativer Zerschäumung. In: Lebensmittelchemie. 2005 ; Vol. 59. pp. 16.
Download
@article{707451a6b8e84fcfb1a9e8a4a2934d15,
title = "Isolierung aktiver Enzyme mittels pr{\"a}parativer Zersch{\"a}umung",
author = "Diana Linke and Holger Zorn and Birte Gerken and Harun Parlar and Berger, {Ralf G{\"u}nter}",
year = "2005",
language = "Deutsch",
volume = "59",
pages = "16",

}

Download

TY - JOUR

T1 - Isolierung aktiver Enzyme mittels präparativer Zerschäumung

AU - Linke, Diana

AU - Zorn, Holger

AU - Gerken, Birte

AU - Parlar, Harun

AU - Berger, Ralf Günter

PY - 2005

Y1 - 2005

M3 - Artikel

VL - 59

SP - 16

JO - Lebensmittelchemie

JF - Lebensmittelchemie

ER -