Details
Original language | English |
---|---|
Journal | Bioengineering : Forschung + Praxis ; Zeitschrift für alle Gebiete der Biotechnologie |
Volume | 11 |
Publication status | Published - 1995 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
Influence of Lactic Acid Bacteria on Aroma Compo¬nents of Wheat Bread. / Wiese, B. G.; Berger, Ralf Günter; Diekmann, Hans.
In: Bioengineering : Forschung + Praxis ; Zeitschrift für alle Gebiete der Biotechnologie, Vol. 11, 1995.
In: Bioengineering : Forschung + Praxis ; Zeitschrift für alle Gebiete der Biotechnologie, Vol. 11, 1995.
Research output: Contribution to journal › Article › Research
Wiese, BG, Berger, RG & Diekmann, H 1995, 'Influence of Lactic Acid Bacteria on Aroma Compo¬nents of Wheat Bread', Bioengineering : Forschung + Praxis ; Zeitschrift für alle Gebiete der Biotechnologie, vol. 11.
Wiese, B. G., Berger, R. G., & Diekmann, H. (1995). Influence of Lactic Acid Bacteria on Aroma Compo¬nents of Wheat Bread. Bioengineering : Forschung + Praxis ; Zeitschrift für alle Gebiete der Biotechnologie, 11.
Wiese BG, Berger RG, Diekmann H. Influence of Lactic Acid Bacteria on Aroma Compo¬nents of Wheat Bread. Bioengineering : Forschung + Praxis ; Zeitschrift für alle Gebiete der Biotechnologie. 1995;11.
Download
@article{c86b359e56524411906962e11ea0331a,
title = "Influence of Lactic Acid Bacteria on Aroma Compo¬nents of Wheat Bread",
author = "Wiese, {B. G.} and Berger, {Ralf G{\"u}nter} and Hans Diekmann",
year = "1995",
language = "English",
volume = "11",
}
Download
TY - JOUR
T1 - Influence of Lactic Acid Bacteria on Aroma Compo¬nents of Wheat Bread
AU - Wiese, B. G.
AU - Berger, Ralf Günter
AU - Diekmann, Hans
PY - 1995
Y1 - 1995
M3 - Article
VL - 11
JO - Bioengineering : Forschung + Praxis ; Zeitschrift für alle Gebiete der Biotechnologie
JF - Bioengineering : Forschung + Praxis ; Zeitschrift für alle Gebiete der Biotechnologie
SN - 0178-2029
ER -