Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 12 |
Number of pages | 1 |
Journal | Lebensmittelchemie |
Volume | 61 |
Publication status | Published - 2007 |
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Himbeerketon: biotechnologische Wege zu einem Schlüsselaromastoff. / Zorn, Holger; Taupp, Daniela E.; Fischer-Zorn, M. et al.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 61, 2007, p. 12.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 61, 2007, p. 12.
Research output: Contribution to journal › Article › Research
Zorn, H, Taupp, DE, Fischer-Zorn, M & Berger, RG 2007, 'Himbeerketon: biotechnologische Wege zu einem Schlüsselaromastoff', Lebensmittelchemie, vol. 61, pp. 12.
Zorn, H., Taupp, D. E., Fischer-Zorn, M., & Berger, R. G. (2007). Himbeerketon: biotechnologische Wege zu einem Schlüsselaromastoff. Lebensmittelchemie, 61, 12.
Zorn H, Taupp DE, Fischer-Zorn M, Berger RG. Himbeerketon: biotechnologische Wege zu einem Schlüsselaromastoff. Lebensmittelchemie. 2007;61:12.
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year = "2007",
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TY - JOUR
T1 - Himbeerketon
T2 - biotechnologische Wege zu einem Schlüsselaromastoff
AU - Zorn, Holger
AU - Taupp, Daniela E.
AU - Fischer-Zorn, M.
AU - Berger, Ralf Günter
PY - 2007
Y1 - 2007
M3 - Artikel
VL - 61
SP - 12
JO - Lebensmittelchemie
JF - Lebensmittelchemie
ER -