Himbeerketon: biotechnologische Wege zu einem Schlüsselaromastoff

Research output: Contribution to journalArticleResearch

Authors

  • Holger Zorn
  • Daniela E. Taupp
  • M. Fischer-Zorn
  • Ralf Günter Berger

Research Organisations

View graph of relations

Details

Original languageGerman
Pages (from-to)12
Number of pages1
JournalLebensmittelchemie
Volume61
Publication statusPublished - 2007

Cite this

Himbeerketon: biotechnologische Wege zu einem Schlüsselaromastoff. / Zorn, Holger; Taupp, Daniela E.; Fischer-Zorn, M. et al.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 61, 2007, p. 12.

Research output: Contribution to journalArticleResearch

Zorn, H, Taupp, DE, Fischer-Zorn, M & Berger, RG 2007, 'Himbeerketon: biotechnologische Wege zu einem Schlüsselaromastoff', Lebensmittelchemie, vol. 61, pp. 12.
Zorn, H., Taupp, D. E., Fischer-Zorn, M., & Berger, R. G. (2007). Himbeerketon: biotechnologische Wege zu einem Schlüsselaromastoff. Lebensmittelchemie, 61, 12.
Zorn H, Taupp DE, Fischer-Zorn M, Berger RG. Himbeerketon: biotechnologische Wege zu einem Schlüsselaromastoff. Lebensmittelchemie. 2007;61:12.
Zorn, Holger ; Taupp, Daniela E. ; Fischer-Zorn, M. et al. / Himbeerketon : biotechnologische Wege zu einem Schlüsselaromastoff. In: Lebensmittelchemie. 2007 ; Vol. 61. pp. 12.
Download
@article{79fe94dc76fd4fbdb51c93571daa802e,
title = "Himbeerketon: biotechnologische Wege zu einem Schl{\"u}sselaromastoff",
author = "Holger Zorn and Taupp, {Daniela E.} and M. Fischer-Zorn and Berger, {Ralf G{\"u}nter}",
year = "2007",
language = "Deutsch",
volume = "61",
pages = "12",

}

Download

TY - JOUR

T1 - Himbeerketon

T2 - biotechnologische Wege zu einem Schlüsselaromastoff

AU - Zorn, Holger

AU - Taupp, Daniela E.

AU - Fischer-Zorn, M.

AU - Berger, Ralf Günter

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Artikel

VL - 61

SP - 12

JO - Lebensmittelchemie

JF - Lebensmittelchemie

ER -