Details
Original language | German |
---|---|
Qualification | Doctor rerum naturalium |
Awarding Institution | |
Supervised by |
|
Date of Award | 29 Jun 2022 |
Place of Publication | Hannover |
Publication status | Published - 2022 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
Heterologe Produktion basidiomycetischer Peptidasen zur Reduktion von Speisesalz in Lebensmitteln. / Vorwerk, Kirsten.
Hannover, 2022.
Hannover, 2022.
Research output: Thesis › Doctoral thesis
Vorwerk, K 2022, 'Heterologe Produktion basidiomycetischer Peptidasen zur Reduktion von Speisesalz in Lebensmitteln', Doctor rerum naturalium, Leibniz University Hannover, Hannover. https://doi.org/10.15488/12374
Vorwerk, K. (2022). Heterologe Produktion basidiomycetischer Peptidasen zur Reduktion von Speisesalz in Lebensmitteln. [Doctoral thesis, Leibniz University Hannover]. https://doi.org/10.15488/12374
Vorwerk K. Heterologe Produktion basidiomycetischer Peptidasen zur Reduktion von Speisesalz in Lebensmitteln. Hannover, 2022. doi: 10.15488/12374
Download
@phdthesis{b3729217c7ae40e7b66372239e7689db,
title = "Heterologe Produktion basidiomycetischer Peptidasen zur Reduktion von Speisesalz in Lebensmitteln",
author = "Kirsten Vorwerk",
note = "Dissertation",
year = "2022",
doi = "10.15488/12374",
language = "Deutsch",
school = "Gottfried Wilhelm Leibniz Universit{\"a}t Hannover",
}
Download
TY - BOOK
T1 - Heterologe Produktion basidiomycetischer Peptidasen zur Reduktion von Speisesalz in Lebensmitteln
AU - Vorwerk, Kirsten
N1 - Dissertation
PY - 2022
Y1 - 2022
U2 - 10.15488/12374
DO - 10.15488/12374
M3 - Dissertation
CY - Hannover
ER -