Heterologe Produktion basidiomycetischer Peptidasen zur Reduktion von Speisesalz in Lebensmitteln

Research output: ThesisDoctoral thesis

Authors

  • Kirsten Vorwerk

Research Organisations

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Details

Original languageGerman
QualificationDoctor rerum naturalium
Awarding Institution
Supervised by
  • Ralf Günter Berger, Supervisor
Date of Award29 Jun 2022
Place of PublicationHannover
Publication statusPublished - 2022

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Heterologe Produktion basidiomycetischer Peptidasen zur Reduktion von Speisesalz in Lebensmitteln. / Vorwerk, Kirsten.
Hannover, 2022.

Research output: ThesisDoctoral thesis

Vorwerk, K 2022, 'Heterologe Produktion basidiomycetischer Peptidasen zur Reduktion von Speisesalz in Lebensmitteln', Doctor rerum naturalium, Leibniz University Hannover, Hannover. https://doi.org/10.15488/12374
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school = "Gottfried Wilhelm Leibniz Universit{\"a}t Hannover",

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TY - BOOK

T1 - Heterologe Produktion basidiomycetischer Peptidasen zur Reduktion von Speisesalz in Lebensmitteln

AU - Vorwerk, Kirsten

N1 - Dissertation

PY - 2022

Y1 - 2022

U2 - 10.15488/12374

DO - 10.15488/12374

M3 - Dissertation

CY - Hannover

ER -