Details
Original language | German |
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Title of host publication | Grundzüge der Lebensmitteltechnik |
Editors | Horst-Dieter Tscheuschner |
Place of Publication | Hamburg |
Chapter | 9.1 |
Pages | 653-663 |
Edition | 4. neubearbeitete Auflage |
Publication status | Published - 2017 |
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Grundzüge der Lebensmitteltechnik. ed. / Horst-Dieter Tscheuschner. 4. neubearbeitete Auflage. ed. Hamburg, 2017. p. 653-663.
Research output: Chapter in book/report/conference proceeding › Contribution to book/anthology › Transfer
}
TY - CHAP
T1 - Grundlagen der Prozessgestaltung und Modellierung
AU - Franke, Knut
PY - 2017
Y1 - 2017
UR - http://www.behrs.de/grundzuge-der-lebensmitteltechnik-4.html
M3 - Beitrag in Buch/Sammelwerk
SN - 978-3-95468-462-5
SP - 653
EP - 663
BT - Grundzüge der Lebensmitteltechnik
A2 - Tscheuschner, Horst-Dieter
CY - Hamburg
ER -