Grundlagen der Ernährung des Gesunden

Research output: Chapter in book/report/conference proceedingContribution to book/anthologyResearch

View graph of relations

Details

Original languageGerman
Title of host publicationLehrbuch der Ernährungstherapie
EditorsK. Huth, R. Kluthe
Place of PublicationStuttgart
PublisherThieme
Pages1-49
Number of pages49
ISBN (print)978-3136827017
Publication statusPublished - 1995

Cite this

Grundlagen der Ernährung des Gesunden. / Leitzmann, C.; Hahn, A.
Lehrbuch der Ernährungstherapie. ed. / K. Huth; R. Kluthe. Stuttgart: Thieme, 1995. p. 1-49.

Research output: Chapter in book/report/conference proceedingContribution to book/anthologyResearch

Leitzmann, C & Hahn, A 1995, Grundlagen der Ernährung des Gesunden. in K Huth & R Kluthe (eds), Lehrbuch der Ernährungstherapie. Thieme, Stuttgart, pp. 1-49.
Leitzmann, C., & Hahn, A. (1995). Grundlagen der Ernährung des Gesunden. In K. Huth, & R. Kluthe (Eds.), Lehrbuch der Ernährungstherapie (pp. 1-49). Thieme.
Leitzmann C, Hahn A. Grundlagen der Ernährung des Gesunden. In Huth K, Kluthe R, editors, Lehrbuch der Ernährungstherapie. Stuttgart: Thieme. 1995. p. 1-49
Leitzmann, C. ; Hahn, A. / Grundlagen der Ernährung des Gesunden. Lehrbuch der Ernährungstherapie. editor / K. Huth ; R. Kluthe. Stuttgart : Thieme, 1995. pp. 1-49
Download
@inbook{c2a4f584b9744d80a91862df3d1f13e4,
title = "Grundlagen der Ern{\"a}hrung des Gesunden",
author = "C. Leitzmann and A. Hahn",
year = "1995",
language = "Deutsch",
isbn = "978-3136827017",
pages = "1--49",
editor = "K. Huth and R. Kluthe",
booktitle = "Lehrbuch der Ern{\"a}hrungstherapie",
publisher = "Thieme",
address = "Deutschland",

}

Download

TY - CHAP

T1 - Grundlagen der Ernährung des Gesunden

AU - Leitzmann, C.

AU - Hahn, A.

PY - 1995

Y1 - 1995

M3 - Beitrag in Buch/Sammelwerk

SN - 978-3136827017

SP - 1

EP - 49

BT - Lehrbuch der Ernährungstherapie

A2 - Huth, K.

A2 - Kluthe, R.

PB - Thieme

CY - Stuttgart

ER -

By the same author(s)