Glänzende Überzüge - Besseres Aussehen durch Optimierung der Kühlung

Research output: Contribution to journalArticleTransfer

Authors

View graph of relations

Details

Original languageGerman
Pages (from-to)16-18
Number of pages3
JournalSüsswaren
Volume41
Issue number5
Publication statusPublished - 1997

Cite this

Glänzende Überzüge - Besseres Aussehen durch Optimierung der Kühlung. / Franke, Knut; Tscheuschner, Horst-Dieter.
In: Süsswaren, Vol. 41, No. 5, 1997, p. 16-18.

Research output: Contribution to journalArticleTransfer

Franke, K & Tscheuschner, H-D 1997, 'Glänzende Überzüge - Besseres Aussehen durch Optimierung der Kühlung', Süsswaren, vol. 41, no. 5, pp. 16-18.
Franke, K., & Tscheuschner, H.-D. (1997). Glänzende Überzüge - Besseres Aussehen durch Optimierung der Kühlung. Süsswaren, 41(5), 16-18.
Franke, Knut ; Tscheuschner, Horst-Dieter. / Glänzende Überzüge - Besseres Aussehen durch Optimierung der Kühlung. In: Süsswaren. 1997 ; Vol. 41, No. 5. pp. 16-18.
Download
@article{102c95ca49664318a956557993d4528c,
title = "Gl{\"a}nzende {\"U}berz{\"u}ge - Besseres Aussehen durch Optimierung der K{\"u}hlung",
keywords = "Schokolade, K{\"u}hlung, Kristallisation, Modellierung, Numerisch",
author = "Knut Franke and Horst-Dieter Tscheuschner",
year = "1997",
language = "Deutsch",
volume = "41",
pages = "16--18",
number = "5",

}

Download

TY - JOUR

T1 - Glänzende Überzüge - Besseres Aussehen durch Optimierung der Kühlung

AU - Franke, Knut

AU - Tscheuschner, Horst-Dieter

PY - 1997

Y1 - 1997

KW - Schokolade

KW - Kühlung

KW - Kristallisation

KW - Modellierung

KW - Numerisch

M3 - Artikel

VL - 41

SP - 16

EP - 18

JO - Süsswaren

JF - Süsswaren

SN - 0039-4653

IS - 5

ER -

By the same author(s)