Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 100-109 |
Number of pages | 10 |
Journal | Journal of Orthomolecular Medicine |
Volume | 11 |
Publication status | Published - 2003 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
In: Journal of Orthomolecular Medicine, Vol. 11, 2003, p. 100-109.
Research output: Contribution to journal › Article › Research
}
TY - JOUR
T1 - Functional Food – eine Übersicht zur aktuellen Situation, Teil 4: Funktionelle Lebensmittel in der Arterioskleroseprävention – Omega-3-Fettsäuren: Empfehlungen und Versorgung
AU - Ströhle, A.
AU - Hahn, A.
PY - 2003
Y1 - 2003
M3 - Artikel
VL - 11
SP - 100
EP - 109
JO - Journal of Orthomolecular Medicine
JF - Journal of Orthomolecular Medicine
SN - 0834-4825
ER -