Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 326-349 |
Number of pages | 24 |
Journal | Journal of Orthomolecular Medicine |
Volume | 10 |
Publication status | Published - 2002 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
In: Journal of Orthomolecular Medicine, Vol. 10, 2002, p. 326-349.
Research output: Contribution to journal › Article › Research
}
TY - JOUR
T1 - Functional Food – eine Übersicht zur aktuellen Situation, Teil 2: Gesundheitsfördernde Substanzen in funktionellen Lebensmitteln: Probiotika, Präbiotika, omega-3-Fettsäuren und Phytosterole
AU - Ströhle, A.
AU - Schmitt, B.
AU - Hahn, A.
PY - 2002
Y1 - 2002
M3 - Artikel
VL - 10
SP - 326
EP - 349
JO - Journal of Orthomolecular Medicine
JF - Journal of Orthomolecular Medicine
SN - 0834-4825
ER -