Functional Food – eine Übersicht zur aktuellen Situation, Teil 1: Konzeptionelle, historische und juristische Aspekte

Research output: Contribution to journalArticleResearch

View graph of relations

Details

Original languageGerman
Pages (from-to)197-212
Number of pages16
JournalJournal of Orthomolecular Medicine
Volume10
Publication statusPublished - 2002

Cite this

Functional Food – eine Übersicht zur aktuellen Situation, Teil 1: Konzeptionelle, historische und juristische Aspekte. / Ströhle, A.; Hahn, A. .
In: Journal of Orthomolecular Medicine, Vol. 10, 2002, p. 197-212.

Research output: Contribution to journalArticleResearch

Download
@article{72dbd81e3008420cab73a01954e3597b,
title = "Functional Food – eine {\"U}bersicht zur aktuellen Situation, Teil 1: Konzeptionelle, historische und juristische Aspekte",
author = "A. Str{\"o}hle and A.  Hahn",
year = "2002",
language = "Deutsch",
volume = "10",
pages = "197--212",

}

Download

TY - JOUR

T1 - Functional Food – eine Übersicht zur aktuellen Situation, Teil 1: Konzeptionelle, historische und juristische Aspekte

AU - Ströhle, A.

AU - Hahn, A. 

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Artikel

VL - 10

SP - 197

EP - 212

JO - Journal of Orthomolecular Medicine

JF - Journal of Orthomolecular Medicine

SN - 0834-4825

ER -

By the same author(s)