Details
Original language | German |
---|---|
Title of host publication | Handbuch der Lebensmitteltoxikologie. Belastungen, Wirkungen, Lebensmittelsicherheit, Hygiene |
Editors | T. Gebel, A. Hartwig, H. Dunkelberg |
Place of Publication | Weinheim |
Publisher | Wiley - VCH Verlag GmbH & CO. KGaA |
Pages | 2135-2162 |
Number of pages | 28 |
ISBN (print) | 978-3-527-31166-8 |
Publication status | Published - 2006 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
Handbuch der Lebensmitteltoxikologie. Belastungen, Wirkungen, Lebensmittelsicherheit, Hygiene. ed. / T. Gebel; A. Hartwig; H. Dunkelberg. Weinheim: Wiley - VCH Verlag GmbH & CO. KGaA, 2006. p. 2135-2162.
Research output: Chapter in book/report/conference proceeding › Contribution to book/anthology › Research
}
TY - CHAP
T1 - Folsäure
AU - Hahn, A.
AU - Wolters, M.
PY - 2006
Y1 - 2006
M3 - Beitrag in Buch/Sammelwerk
SN - 978-3-527-31166-8
SP - 2135
EP - 2162
BT - Handbuch der Lebensmitteltoxikologie. Belastungen, Wirkungen, Lebensmittelsicherheit, Hygiene
A2 - Gebel, T.
A2 - Hartwig, A.
A2 - Dunkelberg, H.
PB - Wiley - VCH Verlag GmbH & CO. KGaA
CY - Weinheim
ER -