Extrazelluläre Enzyme aus Basidiomyceten: effiziente Werkzeuge zur Gewinnung wertvoller Lebensmittelinhaltsstoffe

Research output: Contribution to journalArticleResearch

Authors

  • Thilo Peters
  • Holger Zorn
  • Manfred Nimtz
  • Ralf Günter Berger

Research Organisations

External Research Organisations

  • Helmholtz Centre for Infection Research (HZI)
View graph of relations

Details

Original languageGerman
Pages (from-to)93
Number of pages1
JournalLebensmittelchemie
Volume57
Publication statusPublished - 2003

Cite this

Extrazelluläre Enzyme aus Basidiomyceten: effiziente Werkzeuge zur Gewinnung wertvoller Lebensmittelinhaltsstoffe. / Peters, Thilo; Zorn, Holger; Nimtz, Manfred et al.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 57, 2003, p. 93.

Research output: Contribution to journalArticleResearch

Peters, T, Zorn, H, Nimtz, M & Berger, RG 2003, 'Extrazelluläre Enzyme aus Basidiomyceten: effiziente Werkzeuge zur Gewinnung wertvoller Lebensmittelinhaltsstoffe', Lebensmittelchemie, vol. 57, pp. 93.
Peters, T., Zorn, H., Nimtz, M., & Berger, R. G. (2003). Extrazelluläre Enzyme aus Basidiomyceten: effiziente Werkzeuge zur Gewinnung wertvoller Lebensmittelinhaltsstoffe. Lebensmittelchemie, 57, 93.
Peters, Thilo ; Zorn, Holger ; Nimtz, Manfred et al. / Extrazelluläre Enzyme aus Basidiomyceten : effiziente Werkzeuge zur Gewinnung wertvoller Lebensmittelinhaltsstoffe. In: Lebensmittelchemie. 2003 ; Vol. 57. pp. 93.
Download
@article{016166bad70f45408427b5e200296c25,
title = "Extrazellul{\"a}re Enzyme aus Basidiomyceten: effiziente Werkzeuge zur Gewinnung wertvoller Lebensmittelinhaltsstoffe",
author = "Thilo Peters and Holger Zorn and Manfred Nimtz and Berger, {Ralf G{\"u}nter}",
year = "2003",
language = "Deutsch",
volume = "57",
pages = "93",

}

Download

TY - JOUR

T1 - Extrazelluläre Enzyme aus Basidiomyceten

T2 - effiziente Werkzeuge zur Gewinnung wertvoller Lebensmittelinhaltsstoffe

AU - Peters, Thilo

AU - Zorn, Holger

AU - Nimtz, Manfred

AU - Berger, Ralf Günter

PY - 2003

Y1 - 2003

M3 - Artikel

VL - 57

SP - 93

JO - Lebensmittelchemie

JF - Lebensmittelchemie

ER -