Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 93 |
Number of pages | 1 |
Journal | Lebensmittelchemie |
Volume | 57 |
Publication status | Published - 2003 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
Extrazelluläre Enzyme aus Basidiomyceten: effiziente Werkzeuge zur Gewinnung wertvoller Lebensmittelinhaltsstoffe. / Peters, Thilo; Zorn, Holger; Nimtz, Manfred et al.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 57, 2003, p. 93.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 57, 2003, p. 93.
Research output: Contribution to journal › Article › Research
Peters, T, Zorn, H, Nimtz, M & Berger, RG 2003, 'Extrazelluläre Enzyme aus Basidiomyceten: effiziente Werkzeuge zur Gewinnung wertvoller Lebensmittelinhaltsstoffe', Lebensmittelchemie, vol. 57, pp. 93.
Peters, T., Zorn, H., Nimtz, M., & Berger, R. G. (2003). Extrazelluläre Enzyme aus Basidiomyceten: effiziente Werkzeuge zur Gewinnung wertvoller Lebensmittelinhaltsstoffe. Lebensmittelchemie, 57, 93.
Peters T, Zorn H, Nimtz M, Berger RG. Extrazelluläre Enzyme aus Basidiomyceten: effiziente Werkzeuge zur Gewinnung wertvoller Lebensmittelinhaltsstoffe. Lebensmittelchemie. 2003;57:93.
Download
@article{016166bad70f45408427b5e200296c25,
title = "Extrazellul{\"a}re Enzyme aus Basidiomyceten: effiziente Werkzeuge zur Gewinnung wertvoller Lebensmittelinhaltsstoffe",
author = "Thilo Peters and Holger Zorn and Manfred Nimtz and Berger, {Ralf G{\"u}nter}",
year = "2003",
language = "Deutsch",
volume = "57",
pages = "93",
}
Download
TY - JOUR
T1 - Extrazelluläre Enzyme aus Basidiomyceten
T2 - effiziente Werkzeuge zur Gewinnung wertvoller Lebensmittelinhaltsstoffe
AU - Peters, Thilo
AU - Zorn, Holger
AU - Nimtz, Manfred
AU - Berger, Ralf Günter
PY - 2003
Y1 - 2003
M3 - Artikel
VL - 57
SP - 93
JO - Lebensmittelchemie
JF - Lebensmittelchemie
ER -