Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 69 |
Journal | Lebensmittelchemie |
Volume | 65 |
Issue number | 3 |
Publication status | Published - 2 Apr 2012 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
Erzeugung von Raucharomen bei Raumtemperatur. / Schimanski, Silke; Rheinheimer, M.; Krings, Ulrich et al.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 65, No. 3, 02.04.2012, p. 69.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 65, No. 3, 02.04.2012, p. 69.
Research output: Contribution to journal › Meeting Abstract › Research
Schimanski, S, Rheinheimer, M, Krings, U & Berger, RG 2012, 'Erzeugung von Raucharomen bei Raumtemperatur', Lebensmittelchemie, vol. 65, no. 3, pp. 69. https://doi.org/10.1002/lemi.201290042
Schimanski, S., Rheinheimer, M., Krings, U., & Berger, R. G. (2012). Erzeugung von Raucharomen bei Raumtemperatur. Lebensmittelchemie, 65(3), 69. https://doi.org/10.1002/lemi.201290042
Schimanski S, Rheinheimer M, Krings U, Berger RG. Erzeugung von Raucharomen bei Raumtemperatur. Lebensmittelchemie. 2012 Apr 2;65(3):69. doi: 10.1002/lemi.201290042
Download
@article{0365132b855740aaa75ec0da020eefa3,
title = "Erzeugung von Raucharomen bei Raumtemperatur",
author = "Silke Schimanski and M. Rheinheimer and Ulrich Krings and Berger, {Ralf G{\"u}nter}",
year = "2012",
month = apr,
day = "2",
doi = "10.1002/lemi.201290042",
language = "Deutsch",
volume = "65",
pages = "69",
number = "3",
}
Download
TY - JOUR
T1 - Erzeugung von Raucharomen bei Raumtemperatur
AU - Schimanski, Silke
AU - Rheinheimer, M.
AU - Krings, Ulrich
AU - Berger, Ralf Günter
PY - 2012/4/2
Y1 - 2012/4/2
U2 - 10.1002/lemi.201290042
DO - 10.1002/lemi.201290042
M3 - Meeting Abstract
VL - 65
SP - 69
JO - Lebensmittelchemie
JF - Lebensmittelchemie
IS - 3
ER -