Erzeugung von Raucharomen bei Raumtemperatur

Research output: Contribution to journalMeeting AbstractResearch

Authors

  • Silke Schimanski
  • M. Rheinheimer
  • Ulrich Krings
  • Ralf Günter Berger

Research Organisations

View graph of relations

Details

Original languageGerman
Pages (from-to)69
JournalLebensmittelchemie
Volume65
Issue number3
Publication statusPublished - 2 Apr 2012

Cite this

Erzeugung von Raucharomen bei Raumtemperatur. / Schimanski, Silke; Rheinheimer, M.; Krings, Ulrich et al.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 65, No. 3, 02.04.2012, p. 69.

Research output: Contribution to journalMeeting AbstractResearch

Schimanski, S, Rheinheimer, M, Krings, U & Berger, RG 2012, 'Erzeugung von Raucharomen bei Raumtemperatur', Lebensmittelchemie, vol. 65, no. 3, pp. 69. https://doi.org/10.1002/lemi.201290042
Schimanski, S., Rheinheimer, M., Krings, U., & Berger, R. G. (2012). Erzeugung von Raucharomen bei Raumtemperatur. Lebensmittelchemie, 65(3), 69. https://doi.org/10.1002/lemi.201290042
Schimanski S, Rheinheimer M, Krings U, Berger RG. Erzeugung von Raucharomen bei Raumtemperatur. Lebensmittelchemie. 2012 Apr 2;65(3):69. doi: 10.1002/lemi.201290042
Schimanski, Silke ; Rheinheimer, M. ; Krings, Ulrich et al. / Erzeugung von Raucharomen bei Raumtemperatur. In: Lebensmittelchemie. 2012 ; Vol. 65, No. 3. pp. 69.
Download
@article{0365132b855740aaa75ec0da020eefa3,
title = "Erzeugung von Raucharomen bei Raumtemperatur",
author = "Silke Schimanski and M. Rheinheimer and Ulrich Krings and Berger, {Ralf G{\"u}nter}",
year = "2012",
month = apr,
day = "2",
doi = "10.1002/lemi.201290042",
language = "Deutsch",
volume = "65",
pages = "69",
number = "3",

}

Download

TY - JOUR

T1 - Erzeugung von Raucharomen bei Raumtemperatur

AU - Schimanski, Silke

AU - Rheinheimer, M.

AU - Krings, Ulrich

AU - Berger, Ralf Günter

PY - 2012/4/2

Y1 - 2012/4/2

U2 - 10.1002/lemi.201290042

DO - 10.1002/lemi.201290042

M3 - Meeting Abstract

VL - 65

SP - 69

JO - Lebensmittelchemie

JF - Lebensmittelchemie

IS - 3

ER -