Ernährungsphysiologische Bedeutung von Jod

Research output: Contribution to journalArticleResearch

View graph of relations

Details

Original languageGerman
Pages (from-to)417-424
Number of pages8
JournalDeutsche Lebensmittel-Rundschau
Volume106
Issue number8
Publication statusPublished - 2010

Cite this

Ernährungsphysiologische Bedeutung von Jod. / Hahn, Andreas; Schuchardt, J.P. .
In: Deutsche Lebensmittel-Rundschau, Vol. 106, No. 8, 2010, p. 417-424.

Research output: Contribution to journalArticleResearch

Download
@article{4ed5b604e49d4ea391a52c5f6d4db5e8,
title = "Ern{\"a}hrungsphysiologische Bedeutung von Jod",
author = "Andreas Hahn and J.P.  Schuchardt",
year = "2010",
language = "Deutsch",
volume = "106",
pages = "417--424",
journal = "Deutsche Lebensmittel-Rundschau",
issn = "0012-0413",
publisher = "Wissenschaftliche Verlagsgesellschaft Stuttgart",
number = "8",

}

Download

TY - JOUR

T1 - Ernährungsphysiologische Bedeutung von Jod

AU - Hahn, Andreas

AU - Schuchardt, J.P. 

PY - 2010

Y1 - 2010

M3 - Artikel

VL - 106

SP - 417

EP - 424

JO - Deutsche Lebensmittel-Rundschau

JF - Deutsche Lebensmittel-Rundschau

SN - 0012-0413

IS - 8

ER -

By the same author(s)