Details
Original language | German |
---|---|
Title of host publication | Management der Arthrose. Innovative Therapiekonzepte |
Editors | J. Jerosch, H. Heisel |
Place of Publication | Köln |
Pages | 41-57 |
Number of pages | 17 |
Publication status | Published - 2010 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
Ernährungsmedizinsiche Aspekte der Arthrosetherapie. / Ströhle, A.; Schneiders, T.
Management der Arthrose. Innovative Therapiekonzepte. ed. / J. Jerosch; H. Heisel. Köln, 2010. p. 41-57.
Management der Arthrose. Innovative Therapiekonzepte. ed. / J. Jerosch; H. Heisel. Köln, 2010. p. 41-57.
Research output: Chapter in book/report/conference proceeding › Contribution to book/anthology › Research
Ströhle, A & Schneiders, T 2010, Ernährungsmedizinsiche Aspekte der Arthrosetherapie. in J Jerosch & H Heisel (eds), Management der Arthrose. Innovative Therapiekonzepte. Köln, pp. 41-57.
Ströhle, A., & Schneiders, T. (2010). Ernährungsmedizinsiche Aspekte der Arthrosetherapie. In J. Jerosch, & H. Heisel (Eds.), Management der Arthrose. Innovative Therapiekonzepte (pp. 41-57).
Ströhle A, Schneiders T. Ernährungsmedizinsiche Aspekte der Arthrosetherapie. In Jerosch J, Heisel H, editors, Management der Arthrose. Innovative Therapiekonzepte. Köln. 2010. p. 41-57
Download
@inbook{fb69467795fe46ea9c4d8d4b6d062771,
title = "Ern{\"a}hrungsmedizinsiche Aspekte der Arthrosetherapie",
author = "A. Str{\"o}hle and T. Schneiders",
year = "2010",
language = "Deutsch",
isbn = "978-3-7691-0599-5",
pages = "41--57",
editor = "J. Jerosch and H. Heisel",
booktitle = "Management der Arthrose. Innovative Therapiekonzepte",
}
Download
TY - CHAP
T1 - Ernährungsmedizinsiche Aspekte der Arthrosetherapie
AU - Ströhle, A.
AU - Schneiders, T.
PY - 2010
Y1 - 2010
M3 - Beitrag in Buch/Sammelwerk
SN - 978-3-7691-0599-5
SP - 41
EP - 57
BT - Management der Arthrose. Innovative Therapiekonzepte
A2 - Jerosch, J.
A2 - Heisel, H.
CY - Köln
ER -