Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 135-136 |
Journal | Lebensmittelchemie |
Volume | 61 |
Publication status | Published - 2007 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
Enzyme aus Basidiomyceten: Biokatalysatoren der Zukunft. / Linke, Diana; Kopp, S. J. L.; Zorn, Holger et al.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 61, 2007, p. 135-136.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 61, 2007, p. 135-136.
Research output: Contribution to journal › Article › Research
Linke, D, Kopp, SJL, Zorn, H & Berger, RG 2007, 'Enzyme aus Basidiomyceten: Biokatalysatoren der Zukunft', Lebensmittelchemie, vol. 61, pp. 135-136.
Linke, D., Kopp, S. J. L., Zorn, H., & Berger, R. G. (2007). Enzyme aus Basidiomyceten: Biokatalysatoren der Zukunft. Lebensmittelchemie, 61, 135-136.
Linke D, Kopp SJL, Zorn H, Berger RG. Enzyme aus Basidiomyceten: Biokatalysatoren der Zukunft. Lebensmittelchemie. 2007;61:135-136.
Download
@article{7b58f011844e4061bfba8c8bc96bacf5,
title = "Enzyme aus Basidiomyceten: Biokatalysatoren der Zukunft",
author = "Diana Linke and Kopp, {S. J. L.} and Holger Zorn and Berger, {Ralf G{\"u}nter}",
year = "2007",
language = "Deutsch",
volume = "61",
pages = "135--136",
}
Download
TY - JOUR
T1 - Enzyme aus Basidiomyceten
T2 - Biokatalysatoren der Zukunft
AU - Linke, Diana
AU - Kopp, S. J. L.
AU - Zorn, Holger
AU - Berger, Ralf Günter
PY - 2007
Y1 - 2007
M3 - Artikel
VL - 61
SP - 135
EP - 136
JO - Lebensmittelchemie
JF - Lebensmittelchemie
ER -