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Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 142 |
Number of pages | 1 |
Journal | Lebensmittelchemie |
Volume | 63 |
Publication status | Published - 2009 |
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Enzymatische Oxidation von Pentosanen mit Laccasen aus Speisepilzen. / Meyer, Ch.; Schmidt, Gunnar; Lunkenbein, Stefan et al.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 63, 2009, p. 142.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 63, 2009, p. 142.
Research output: Contribution to journal › Article › Research
Meyer, C, Schmidt, G, Lunkenbein, S, Krings, U, Berger, RG & Köhler, P 2009, 'Enzymatische Oxidation von Pentosanen mit Laccasen aus Speisepilzen', Lebensmittelchemie, vol. 63, pp. 142.
Meyer, C., Schmidt, G., Lunkenbein, S., Krings, U., Berger, R. G., & Köhler, P. (2009). Enzymatische Oxidation von Pentosanen mit Laccasen aus Speisepilzen. Lebensmittelchemie, 63, 142.
Meyer C, Schmidt G, Lunkenbein S, Krings U, Berger RG, Köhler P. Enzymatische Oxidation von Pentosanen mit Laccasen aus Speisepilzen. Lebensmittelchemie. 2009;63:142.
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title = "Enzymatische Oxidation von Pentosanen mit Laccasen aus Speisepilzen",
author = "Ch. Meyer and Gunnar Schmidt and Stefan Lunkenbein and Ulrich Krings and Berger, {Ralf G{\"u}nter} and P. K{\"o}hler",
year = "2009",
language = "Deutsch",
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pages = "142",
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TY - JOUR
T1 - Enzymatische Oxidation von Pentosanen mit Laccasen aus Speisepilzen
AU - Meyer, Ch.
AU - Schmidt, Gunnar
AU - Lunkenbein, Stefan
AU - Krings, Ulrich
AU - Berger, Ralf Günter
AU - Köhler, P.
PY - 2009
Y1 - 2009
M3 - Artikel
VL - 63
SP - 142
JO - Lebensmittelchemie
JF - Lebensmittelchemie
ER -