Details
Original language | German |
---|---|
Qualification | Doctor rerum naturalium |
Awarding Institution | |
Supervised by |
|
Date of Award | 5 Jun 2020 |
Place of Publication | Hannover |
Publication status | Published - 2020 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
Enzymatische Minimierung von Chlorogensäuren in Getränken. / Siebert, Mareike.
Hannover, 2020. 85 p.
Hannover, 2020. 85 p.
Research output: Thesis › Doctoral thesis
Siebert, M 2020, 'Enzymatische Minimierung von Chlorogensäuren in Getränken', Doctor rerum naturalium, Leibniz University Hannover, Hannover. https://doi.org/10.15488/9869
Siebert, M. (2020). Enzymatische Minimierung von Chlorogensäuren in Getränken. [Doctoral thesis, Leibniz University Hannover]. https://doi.org/10.15488/9869
Siebert M. Enzymatische Minimierung von Chlorogensäuren in Getränken. Hannover, 2020. 85 p. doi: 10.15488/9869
Download
@phdthesis{af6224997f754c8898f506a2f2ff8908,
title = "Enzymatische Minimierung von Chlorogens{\"a}uren in Getr{\"a}nken",
author = "Mareike Siebert",
note = "Dissertation",
year = "2020",
doi = "10.15488/9869",
language = "Deutsch",
school = "Gottfried Wilhelm Leibniz Universit{\"a}t Hannover",
}
Download
TY - BOOK
T1 - Enzymatische Minimierung von Chlorogensäuren in Getränken
AU - Siebert, Mareike
N1 - Dissertation
PY - 2020
Y1 - 2020
U2 - 10.15488/9869
DO - 10.15488/9869
M3 - Dissertation
CY - Hannover
ER -