Einsatz unterschiedlicher Phospholipasen zur Modifizierung der Phospholipide des Eigelbs

Research output: Contribution to journalArticleResearch

Authors

External Research Organisations

  • German Institute of Food Technology (DIL e.V.)
View graph of relations

Details

Original languageGerman
Pages (from-to)1509
Number of pages1
JournalChemie Ingenieur Technik
Volume82
Issue number9
Publication statusPublished - 27 Aug 2010

Cite this

Einsatz unterschiedlicher Phospholipasen zur Modifizierung der Phospholipide des Eigelbs. / Buxmann, Waldemar; Bindrich, Ute; Franke, Knut.
In: Chemie Ingenieur Technik, Vol. 82, No. 9, 27.08.2010, p. 1509.

Research output: Contribution to journalArticleResearch

Download
@article{c2e60c648e784266b3d425adb4b10547,
title = "Einsatz unterschiedlicher Phospholipasen zur Modifizierung der Phospholipide des Eigelbs",
author = "Waldemar Buxmann and Ute Bindrich and Knut Franke",
year = "2010",
month = aug,
day = "27",
doi = "10.1002/cite.201050295",
language = "Deutsch",
volume = "82",
pages = "1509",
journal = "Chemie Ingenieur Technik",
issn = "0009-286X",
publisher = "Wiley-VCH Verlag",
number = "9",

}

Download

TY - JOUR

T1 - Einsatz unterschiedlicher Phospholipasen zur Modifizierung der Phospholipide des Eigelbs

AU - Buxmann, Waldemar

AU - Bindrich, Ute

AU - Franke, Knut

PY - 2010/8/27

Y1 - 2010/8/27

UR - http://dx.doi.org/10.1002/cite.201050295

U2 - 10.1002/cite.201050295

DO - 10.1002/cite.201050295

M3 - Artikel

VL - 82

SP - 1509

JO - Chemie Ingenieur Technik

JF - Chemie Ingenieur Technik

SN - 0009-286X

IS - 9

ER -

By the same author(s)