Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 428-433 |
Number of pages | 6 |
Journal | Zucker- und Süßwarenwirtschaft |
Volume | 45 |
Issue number | 11 |
Publication status | Published - 1992 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
In: Zucker- und Süßwarenwirtschaft, Vol. 45, No. 11, 1992, p. 428-433.
Research output: Contribution to journal › Article › Research
}
TY - JOUR
T1 - Einfluß von Prozeßbedingungen des Conchierens auf die Grießbildung von Schokoladenmassen
AU - Tscheuschner, Horst-Dieter
AU - Franke, Knut
AU - Hubald, B.
PY - 1992
Y1 - 1992
KW - Schokoladenmasse
KW - Conchieren
M3 - Artikel
VL - 45
SP - 428
EP - 433
JO - Zucker- und Süßwarenwirtschaft
JF - Zucker- und Süßwarenwirtschaft
IS - 11
ER -