Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 1633-1636 |
Number of pages | 4 |
Journal | Chemie Ingenieur Technik |
Volume | 74 |
Issue number | 11 |
Publication status | Published - 15 Nov 2002 |
Event | GVC-Fachausschuss "Lebensmittelverfahrenstechnik" 2001 - Weimar, Germany Duration: 6 Mar 2002 → 7 Mar 2002 |
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In: Chemie Ingenieur Technik, Vol. 74, No. 11, 15.11.2002, p. 1633-1636.
Research output: Contribution to journal › Article › Research
}
TY - JOUR
T1 - Einfluss von Feuchte und Emulgator auf Struktur und Rheologie von Zucker-Kakaobutter-Dispersionen nach der Feinvermahlung
AU - Franke, Knut
AU - Heinzelmann, Katrin
AU - Tscheuschner, Horst-Dieter
PY - 2002/11/15
Y1 - 2002/11/15
KW - Schokoladenmasse
KW - Zerkleinerung
KW - Zucker
KW - Feuchte
U2 - 10.1002/1522-2640(20021115)74:11<1633::aid-cite1633>3.0.co;2-4
DO - 10.1002/1522-2640(20021115)74:11<1633::aid-cite1633>3.0.co;2-4
M3 - Artikel
VL - 74
SP - 1633
EP - 1636
JO - Chemie Ingenieur Technik
JF - Chemie Ingenieur Technik
SN - 0009-286X
IS - 11
T2 - GVC-Fachausschuss "Lebensmittelverfahrenstechnik" 2001
Y2 - 6 March 2002 through 7 March 2002
ER -