Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 580-583 |
Number of pages | 4 |
Journal | Zucker- und Süßwarenwirtschaft |
Volume | 46 |
Issue number | 12 |
Publication status | Published - 1993 |
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In: Zucker- und Süßwarenwirtschaft, Vol. 46, No. 12, 1993, p. 580-583.
Research output: Contribution to journal › Article › Research
}
TY - JOUR
T1 - Einfluß stofflich bedingter Faktoren auf die Grießbildung von Schokoladenmassen beim Conchieren
AU - Tscheuschner, Horst-Dieter
AU - Franke, Knut
AU - Hubald, B.
PY - 1993
Y1 - 1993
KW - Schokoladenmasse
KW - Conchieren
KW - Lactose
M3 - Artikel
VL - 46
SP - 580
EP - 583
JO - Zucker- und Süßwarenwirtschaft
JF - Zucker- und Süßwarenwirtschaft
IS - 12
ER -