Details
Original language | German |
---|---|
Publication status | Published - 1996 |
Event | GVC-Fachausschuss "Lebensmittelverfahrenstechnik" 1996 - Würzburg, Germany Duration: 14 Feb 1996 → 16 Feb 1996 |
Conference
Conference | GVC-Fachausschuss "Lebensmittelverfahrenstechnik" 1996 |
---|---|
Country/Territory | Germany |
City | Würzburg |
Period | 14 Feb 1996 → 16 Feb 1996 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
1996. Paper presented at GVC-Fachausschuss "Lebensmittelverfahrenstechnik" 1996, Würzburg, Germany.
Research output: Contribution to conference › Paper › Research › peer review
}
TY - CONF
T1 - Einfluß der Kühlkinetik auf die qualitätsgerechte Auskristallisation von Schokoladenüberzügen
AU - Franke, Knut
AU - Tscheuschner, Horst-Dieter
PY - 1996
Y1 - 1996
KW - Modellierung
KW - Schokolade
KW - Kühlung
KW - Kristallisation
M3 - Paper
T2 - GVC-Fachausschuss "Lebensmittelverfahrenstechnik" 1996
Y2 - 14 February 1996 through 16 February 1996
ER -