Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 27-28 |
Number of pages | 2 |
Journal | Lebensmitteltechnik |
Volume | 42 |
Issue number | 1-2 |
Publication status | Published - 2010 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
In: Lebensmitteltechnik, Vol. 42, No. 1-2, 2010, p. 27-28.
Research output: Contribution to journal › Article › Transfer
}
TY - JOUR
T1 - Eigelb mit höherer Emulgieraktivität
AU - Buxmann, W.
AU - Franke, K.
AU - Bindrich, U.
PY - 2010
Y1 - 2010
KW - Eiprodukte
KW - Enzyme
KW - Emulgator
M3 - Artikel
VL - 42
SP - 27
EP - 28
JO - Lebensmitteltechnik
JF - Lebensmitteltechnik
SN - 0047-4290
IS - 1-2
ER -