Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 14-16 |
Number of pages | 3 |
Journal | Deutsche Lebensmittel-Rundschau |
Volume | 95 |
Issue number | 1 |
Publication status | Published - Jan 1999 |
ASJC Scopus subject areas
- Agricultural and Biological Sciences(all)
- Food Science
- Engineering(all)
- Industrial and Manufacturing Engineering
- Social Sciences(all)
- Law
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
In: Deutsche Lebensmittel-Rundschau, Vol. 95, No. 1, 01.1999, p. 14-16.
Research output: Contribution to journal › Article › Research › peer review
}
TY - JOUR
T1 - Edelstahloberflächen im kontakt mit lebensmitteln - Aspekte der auswahl der oberflächenvergütung und reinigungs- und sanatisierungsmethoden nach effizienz und kostenaufwand
T2 - Teil C: Auswirkungen unterschiedlicher oberflächenstrukturen auf die effizienz alternativer reinigungs- und sanatisierungsmethoden
AU - Werlein, H. D.
AU - Schmauderer, E.
AU - Otto, F.
PY - 1999/1
Y1 - 1999/1
UR - http://www.scopus.com/inward/record.url?scp=0039441154&partnerID=8YFLogxK
M3 - Artikel
AN - SCOPUS:0039441154
VL - 95
SP - 14
EP - 16
JO - Deutsche Lebensmittel-Rundschau
JF - Deutsche Lebensmittel-Rundschau
SN - 0012-0413
IS - 1
ER -