Dynamik der Biosynthese von Aromastoffen in Zwiebelhomogenaten

Research output: Contribution to journalArticleResearch

Authors

  • Friedrich Drawert
  • Ralf Günter Berger
  • B. Bröker
  • Siegfried Nitz

External Research Organisations

  • Technical University of Munich (TUM)
View graph of relations

Details

Original languageGerman
Pages (from-to)179-198
JournalChemie, Mikrobiologie, Technologie der Lebensmittel (CMTL)
Volume7
Publication statusPublished - 1982
Externally publishedYes

Cite this

Dynamik der Biosynthese von Aromastoffen in Zwiebelhomogenaten. / Drawert, Friedrich; Berger, Ralf Günter; Bröker, B. et al.
In: Chemie, Mikrobiologie, Technologie der Lebensmittel (CMTL), Vol. 7, 1982, p. 179-198.

Research output: Contribution to journalArticleResearch

Drawert, F, Berger, RG, Bröker, B & Nitz, S 1982, 'Dynamik der Biosynthese von Aromastoffen in Zwiebelhomogenaten', Chemie, Mikrobiologie, Technologie der Lebensmittel (CMTL), vol. 7, pp. 179-198.
Drawert, F., Berger, R. G., Bröker, B., & Nitz, S. (1982). Dynamik der Biosynthese von Aromastoffen in Zwiebelhomogenaten. Chemie, Mikrobiologie, Technologie der Lebensmittel (CMTL), 7, 179-198.
Drawert F, Berger RG, Bröker B, Nitz S. Dynamik der Biosynthese von Aromastoffen in Zwiebelhomogenaten. Chemie, Mikrobiologie, Technologie der Lebensmittel (CMTL). 1982;7:179-198.
Drawert, Friedrich ; Berger, Ralf Günter ; Bröker, B. et al. / Dynamik der Biosynthese von Aromastoffen in Zwiebelhomogenaten. In: Chemie, Mikrobiologie, Technologie der Lebensmittel (CMTL). 1982 ; Vol. 7. pp. 179-198.
Download
@article{83b6348bfda34c6d9ca08213b769bbba,
title = "Dynamik der Biosynthese von Aromastoffen in Zwiebelhomogenaten",
author = "Friedrich Drawert and Berger, {Ralf G{\"u}nter} and B. Br{\"o}ker and Siegfried Nitz",
year = "1982",
language = "Deutsch",
volume = "7",
pages = "179--198",

}

Download

TY - JOUR

T1 - Dynamik der Biosynthese von Aromastoffen in Zwiebelhomogenaten

AU - Drawert, Friedrich

AU - Berger, Ralf Günter

AU - Bröker, B.

AU - Nitz, Siegfried

PY - 1982

Y1 - 1982

M3 - Artikel

VL - 7

SP - 179

EP - 198

JO - Chemie, Mikrobiologie, Technologie der Lebensmittel (CMTL)

JF - Chemie, Mikrobiologie, Technologie der Lebensmittel (CMTL)

SN - 0366-7154

ER -