Details
Original language | English |
---|---|
Pages (from-to) | 64 |
Number of pages | 1 |
Journal | Lebensmittelchemie |
Volume | 60 |
Publication status | Published - 2006 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
Cytochrom-P450-Monooxygenasen aus Pleurotus sapidus zur biotechnologischen Oxyfunktionalisierung von α-Pinen. / Bouws, Henning; Berger, Ralf Günter; Zorn, Holger.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 60, 2006, p. 64.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 60, 2006, p. 64.
Research output: Contribution to journal › Article › Research
Bouws, H, Berger, RG & Zorn, H 2006, 'Cytochrom-P450-Monooxygenasen aus Pleurotus sapidus zur biotechnologischen Oxyfunktionalisierung von α-Pinen', Lebensmittelchemie, vol. 60, pp. 64.
Bouws, H., Berger, R. G., & Zorn, H. (2006). Cytochrom-P450-Monooxygenasen aus Pleurotus sapidus zur biotechnologischen Oxyfunktionalisierung von α-Pinen. Lebensmittelchemie, 60, 64.
Bouws H, Berger RG, Zorn H. Cytochrom-P450-Monooxygenasen aus Pleurotus sapidus zur biotechnologischen Oxyfunktionalisierung von α-Pinen. Lebensmittelchemie. 2006;60:64.
Download
@article{ca953db3d1bd432bbd09ff2189160ac8,
title = "Cytochrom-P450-Monooxygenasen aus Pleurotus sapidus zur biotechnologischen Oxyfunktionalisierung von α-Pinen",
author = "Henning Bouws and Berger, {Ralf G{\"u}nter} and Holger Zorn",
year = "2006",
language = "English",
volume = "60",
pages = "64",
}
Download
TY - JOUR
T1 - Cytochrom-P450-Monooxygenasen aus Pleurotus sapidus zur biotechnologischen Oxyfunktionalisierung von α-Pinen
AU - Bouws, Henning
AU - Berger, Ralf Günter
AU - Zorn, Holger
PY - 2006
Y1 - 2006
M3 - Article
VL - 60
SP - 64
JO - Lebensmittelchemie
JF - Lebensmittelchemie
ER -